Jarní akce

15.06.2015 00:00

V měsíci květnu proběhla 3 vystoupení, která znamenala uvedení sestavy již se zpěvačkou Lýdií. Nejvydařenější asi byl společný jazzový večer s kapelou Jazz h Factor. Naše pojetí a přístup ke zpracování skladeb byl diváky odměněn, získali jsme krásné snímky a Lýdie si odbyla klubovou premiéru. Zvukově vystoupení se nám ale příliš nepovedlo, resp. nelíbilo a nebylo podle našeho gusta.

Červen nám dopřál 2 skvělá vystoupení. První bylo na zámku v Dětenicích při firemní akci. Tam jsme se zvučili sami. Bylo krásně a tak jsme si udělali ještě nové kapelní snímky pro aktuální prezentaci skupiny. Lidi z firmy JSP Jičín si nás s chutí poslouchali a majitelé vyslovili velkou spokojenost. Druhým bylo naše vystoupení na Godyho memoriálu v Liberci. Byl to již 35. ročník, kde s námi hráli např. Poutníci, nebo Monogram (vítěz EWOB 2015 v NL). Nám připadla závěrečná pozice na rozchodnou. Díky počasí tam zůstalo ve 20 hodin ještě hodně lidí, které jsme roztančili a zřejmě opravdu hezky pobavili, protože jsme 4x přidávali. Byl to náš 1. velký a významný festival. Zbyšek Sádlo Sadílek, hlavní organizátor, byl dojat, jak jsme to zvládli.

Před námi je soustředění u Lužnice - Hvožďany a Bechyně, tak doufám, že se zase něco nového do repertoáru udělá a budem alespoň pár dnů v kompletním počtu. Mimo jiné v kempu Cihelna nebo v restauraci Pod Kaštanem se už na nás těší.