Léto ve SGR

20.09.2015 13:18

Když se ohlížím za naší letní sezónou, tak nebyla pro SGR nijak převratně bohatá. Já hrál a cestoval hodně s Handlem, Míra dorozprodal Hvožďany, Venca naskočil nově do Flastru, Iveta hrála komořinu/Classicis a trávila hodně prázdninového času se mnou/jachta, Jedlová atd., Dušan byl v práci nebo s rodinou a Lýdie furt odjížděla do Madridu, ale nikdy z toho nic nebylo. Dovolená a prázdniny asi každý z nás měl podle svých možností, představ a stylu.

Týden ve Hvožďanech naší kapele bylo blaze. Až na Vaška jsme přijeli všichni a ještě se přidali naši kamarádí jako Jaro, Piškot a nově Karel od Lýdie. Spolupráce/hraní s kempem a restaurací v Bechyni fungovala a spokojenost vládla na všech stranách.

V Jablonci nám náramně vyšlo hraní v Exu na terase. Pozvali jsme si všechny přátele a známé. A že jich přišlo hodně, tak nebylo ani místo k sezení venku, kromě trávníku a kašny, kde někteří našli také spočinutí. Míra jako vždy nám motal hlavu svým předpotopním technickým vybavením k ozvučení kytary, ale jinak super večer, což nám všichni přítomní ochotně a sami pak sdělovali.

Letní třešničkou pro kapelu byly zářijové Tanvladské slavnosti. Nedlouho před tím ještě Iveta dokázala nasměrovat deseňáky, že si nás také pozvali v ten samý den do zahrady Riedlovy vily ke koncertu na obecních slavnostech. Míra odjel do Gargána/It, tak jsme řešili záskok. Požádal jsem kolegu z Kaleidoskopu, profíka Milana Šťastného, aby zaskočil s elektrickou kytarou. Záskok to byl mimořádně kvalitní/hraje také v Lbc s Bareš orchestrem, a tak jsme odehráli obě vystoupení v pohodě a v solidní kvalitě. Já měl letos v Tanvaldu na slavnostech hattrick - Swing Grass Revival, Handl i Kaleidoskop. Nutno říci, že díky přízni konstalace a působením dalších faktorů/Ivety.

Nyní se zase musíme nějak dát dohromady a připravit si zimní hrací sezónu, která už ťuká pomalu na dveře.